Palenta sa sirom

Palenta sa sirom: Najkremastiji i najzdraviji doručak koji će vas napuniti energijom!

Palenta sa sirom napravite zdrav doručak i uživajte u savršenom ukusu koji vas vraća u detinjstvo

Sastojci: 

– 200 grama palente
– 3/4 kašičice soli 
– 25 grama maslaca
– 50 grama svežeg krem sira  
– 500 mililitara vode
– jogurt

Foto: Shutterstock

Priprema:

– U srednje velikoj posudi stavi vodu i pričekajte da provri.
– 
Polovinu vode  (250 ml) odvojite sa strane, a u ostatak dodajte so i maslac.
– 
Kada se maslac otopi, smanjite vatru i umešajte palentu.
– 
Mešajte kako se ne bi napravile grudvice, te kuvajte dok ne omekša ili onoliko
koliko stoji na uputstvu korišćene palente.
 – Za vreme kuvanja, po potrebi, lagano dodajte vode.
 – Pred kraj kuvanja palente umešajte krem sir, a dobro ju je kombinovati i s jogurtom.

PROČITAJTE JOŠ:  Vojin Ražnatović: Pre bih popio otrov nego se pomirio sa Cecom

Izvor: Stil/Gastro.24.Hr Foto: Shutterstock

RADIO COOL 107,70MHZ FM

STUDIO 1, OPOVO RIBARSKA 2 TEL: 013/681-246

STUDIO 2 BORCA, ZRENJANINSKI PUT 112E, 

MARKETING TELEFON:

062/89-16-111, 063/22-49-66

E-MAIL: radiocoolopovo@gmail.com

Kontakt NAŠA FB STRANICA:

Kontakt  Desni klik pa open in new tab. 

http://www.facebook.com/KUL-COOL-RADIO-OPOVO-127661861156

Kontakt  NAŠ INSTAGRAM PROFIL:

Kontakt  Desni klik pa open in new tab.

https://www.instagram.com/radiocool.rs/

 

Želite da Vaša poruka dođe do krajnjeg korisnika?

O NAMA Razmislite par minuta o podacima koje Vam predstavljamo i razlogu zašto smo baš mi pravi medij za Vas.

Zašto?

O NAMA
Cool Radio Opovo 
 je tim izuzetno profesionalanog i perspektivnog kadra koji je ovu medisku kuću učinio jednom od najuspešnijih radio stanica u Banatu,a koja egzistira od 2007.god. Tome u prilog govori i činjenica da je od 2008. god. do 2015. god. je najslušanija radio stanica na području dela Centralnog i Južnog Banata, tačnije od Beograda do Zrenjanina.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *