Kako preći na biljnu ishranu s punim poverenjem
Kako preći na biljnu ishranu……Biljna ishrana je za mnoge nepoznanica, pa čak i ukoliko ste se već odlučili da pređete na ovakvu ishranu, možete imati dosta pitanja poput kako da se hranite kada niste kod kuće, odakle dobiti sav protein pa čak i kako se suočiti sa stalnim pritiskom društva.
Na ovom predavanju ćete dobiti odgovore na ova i još mnoga pitanja i saznati kako da s punim poverenjem pređete na biljnu ishranu.
Predavanje je besplatno. Svi su dobrodošli.
Rezervišite sebi mesto putem formulara
jer je broj mesta ograničen.
Lokacija: Zeleni venac 11 (ugao Kraljice Natalije i Kameničke), ulaz I, interfon 2, sprat I, Beograd
Teme predavanja:
• Šta jesti za doručak, ručak, večeru i međuobroke?
• Odakle dobiti sav protein na biljnoj ishrani?
• Koji je glavni izazov za sportiste na biljnoj ishrani?
• Praktične informacije o biljnom ulju, šećeru i soli
• Praktične informacije o GMO i pesticidima
• Kakve sve praktične funkcije imaju vlakna?
• Praktična razlika između integralnih i rafinisanih žitarica
• Šta su antioksidanti i čemu oni služe?
• Zašto je čokolada toooooooooliko ukusna?
• Dijabetes, kardiovaskularne bolesti, bajpas, stent, rak
• Stanje stvari u zdravstvenom sistemu
• I još mnogo toga
Predavač: Matija Bilješković
• Certifikat u biljnoj ishrani (Univerzitet Kornel, T. Kolin Kembel CSI)
• Certifikat u kuvanju biljne hrane (Rouxbe Forks Over Knives)
• Preko šest godina praktičnog iskustva u biljnoj ishrani
• Hiljade provedenih sati proučavajući nauku o biljnoj ishrani i ljudskom telu
• Hrani se celovitom biljnom ishranom
• Bivši fudbaler Lincoln College-a (NJCAA 1. divizija, SAD)
• Redovno održava i do sada održao preko 30 javnih predavanja o celovitoj biljnoj ishrani
Izvor: www.matija.rs